Μιλανέζικος Αέρας
& Μεσογειακή Κομψότητα

Η Andrew’s Ties εγγυάται ξεχωριστά για κάθε κομμάτι της, προστατεύοντας πάντα τον πελάτη της!

μεζούρα εικονίδιο

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Μία πολύτιμη ιστορία υψηλής ραπτικής, που παραδίδει μαθήματα ανδρικής μόδας και απαράμιλλου στιλ

Οι συλλογές της Andrew’s Ties αποτελούν το τέλειο παράδειγμα μιας δυναμικής συνεργασίας μεταξύ υψηλής τεχνολογίας και ανθρώπινου χεριού. Οι ειδικοί σχεδιαστές της επιλέγουν τα πιο εκλεκτά υφάσματα από αγνά υλικά, όπως μετάξι, κασμίρ και μαλλί πολύ μεγάλης αντοχής και ανώτατου ποιοτικού επιπέδου. Υλικά που δημιουργούν γραβάτες και άλλα ανδρικά αξεσουάρ κλάσης, κατασκευασμένα για διάρκεια και διάκριση!

Η πλούσια εμπειρία, η καλαισθησία, οι επιλεγμένες υφές, η προσοχή στη λεπτομέρεια συνθέτουν το αρτιότερο παράδειγμα ανδρικής μόδας. Άλλωστε, όταν η ευρωπαϊκή φινέτσα συναντά το μεσογειακό ταπεραμέντο, μία νέα, αυθεντική και ακαταμάχητη στιλιστική τάση γεννιέται. Μέσα σε αυτές τις λίγες φράσεις συνοψίζεται η φιλοσοφία της Andrew’s Ties, που αφήνει το στίγμα της να αποτυπωθεί στη διάρκεια των χρόνων μέσα από τις δημιουργίες της.

ΓΙΑ ΤΗΝ
ANDREW’S TIES

ΜΕ ΓΟΥΣΤΟ & ΑΠΟΨΗ

ΗAndrew’s Ties Athens φέρνει την «επανάσταση» στο ανδρικό ντύσιμο και, ειδικότερα, στην αγορά της γραβάτας! Με έντονη προσήλωση στην άριστη σχέση τιμής - ποιότητας, ακολουθεί πιστά τους κανόνες υψηλής ραπτικής, λανσάροντας τα πιο μοδάτα και, ταυτόχρονα, διαχρονικά κομμάτια ανδρικών αξεσουάρ: γραβάτες, παπιγιόν, μαντήλια για πέτο κ.ά.. Συνδυάζοντας την κλασικότητα με τις νέες τάσεις, δημιουργεί στιλιστικές προτάσεις αριστοκρατικής αίσθησης.

Σήμα κατατεθέν της Andrew’s Ties Collection, κάθε γραβάτα της είναι χειροποίητη και προερχόμενη από 100% φυσικό μετάξι εξαιρετικής ύφανσης. Η προτίμηση στο μετάξι βασίζεται στην πολυτελή εμφάνισή του, στην απαλότητα που αφήνει, καθώς και στην ιδιότητά του να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Οι μονοχρωμίες, το λαμπερό φινίρισμα και οι έντονες αντιθέσεις είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των ανανεωμένων συλλογών της εταιρείας.

Οι κομψές γραμμές, τα εντυπωσιακά χρώματα,

τα ιδιαίτερα σχέδια και οι μεταξωτές υφές

εκφράζουν άψογα την κουλτούρα

της εταιρείας!

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Επικυρώνουμε τον ποιοτικό χαρακτήρα
των συλλογών μας

Στην Andrew’s Ties, η παραγωγή της γραβάτας, καθώς και των υπόλοιπων αξεσουάρ ανδρικής μόδας, αποτελεί μια χειροποίητη διαδικασία, η οποία υλοποιείται με μεγάλη προσοχή, ιδίως κατά την επιλογή των φυσικών υλικών. Τα υφάσματα εκτίθενται στον ατμό, καθαρίζονται και τελειοποιούνται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των ειδικών, επιτυγχάνοντας τόσο την άριστη σταθερότητα των χρωμάτων όσο και την απαλότητα στην αφή.

Υψηλή Ποιότητα Υφάσματος

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων που σας προσφέρουμε, χρησιμοποιώντας υλικά εκλεκτά και άκρως διαχρονικά.

Χειροποίητο Προϊόν

Με ιδιαίτερη τεχνοτροπία και γνώση, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας μέσα από μία χειροποίητη, ελεγμένη και απόλυτα προσεγμένη διαδικασία.

Ποιοτικός Έλεγχος για κάθε κομμάτι ξεχωριστά

Διενεργούμε ποιοτικό έλεγχο σε κάθε κομμάτι της συλλογής μας ξεχωριστά, παρέχοντάς σας τα πιο ανθεκτικά και stylish αξεσουάρ ανδρικής μόδας.

1999

Η ίδρυση

Η Andrew’s Ties Athens άρχισε να δραστηριοποιείται από το 1999. Ξεκινώντας δυναμικά, κατάφερε με το πέρασμα των χρόνων να αναδείξει με επιτυχία τα προϊόντα της και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς, το οποίο διαρκώς αυξάνεται. Απευθυνόμενη στον άνδρα με επίκεντρο τη γραβάτα, κατέστησε κάθε συλλογή της Andrew’s Ties ελκυστική και ασυναγώνιστη στα μάτια των αγοραστών.

2018

Σήμερα

Έως και σήμερα, η Andrew’s Ties Athens συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της, αποτυπώνοντας με ακρίβεια τη δική της σφραγίδα στην αγορά. Έχοντας εδραιώσει το ιταλικό στιλ και elegance στο ανδρικό ντύσιμο, η εταιρεία εξακολουθεί να λανσάρει τις πιο φρέσκιες και μοντέρνες συλλογές γραβατών και αξεσουάρ! Πλέον, τα προϊόντα της Andrew’s Ties συνάδουν με τα φίνα υφάσματα και την ποιοτική αισθητική για το ελληνικό κοινό.